Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Salamanders pakken weer maar één punt tegen DTK '70

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 10 februari 2019 09:36


De belangrijke vierde plek in de eredivisie raakt voor de tafeltennissers van De Salamanders weer iets verder uit zicht. De ploeg uit Wateringen ging zaterdag voor de tweede keer dit seizoen onderuit tegen Itass DTK '70. Na de 5-1 in Klazienaveen werd het in Wateringen 1-5.

Het verlies was enigszins ingecalculeerd, liet teammanager Frans Meurs zaterdag voor de wedstrijd al optekenen in WOS Sport op WOS Radio. "De vorige keer wonnen wij alleen van hun slechtste speler (Casper ter Lüün versloeg toen Nathan van der Lee, red.) en die is er nu niet bij."

De voorspelling kwam uit. Halverwege hadden Roel Bogie, Casper ter Lüün en Jamshid Sedigh allemaal hun partij met 0-3 verloren. Sedigh zorgde na de onderbreking met winst op Barry Wijers nog wel voor het enige lichtpuntje aan Wateringse zijde.

Alle uitslagen:
Eredivisie
Salamanders - DTK '70 1-5

Tweede divisie
Smash (M) - De Toekomst 4-6


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS