Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Salamanders verliezen opnieuw dik van koploper

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 26 januari 2020 17:04

Foto: Salamanders heren 1


De tafeltennissers van Salamanders zijn de hervatting van de eredivisie begonnen met een nederlaag. In Zoetermeer was Taverzo met 5-1 veel te sterk. Voor de Wateringers was de verliespartij mogelijk al ingecalculeerd, want Taverzo is de trotse koploper op het hoogste niveau.

De Westlanders gingen nog goed van start met een 1-3 overwinning van de Fransman Bastien Dupont op Gabrielius Camara. Dupont kwam daarna ook nog dicht bij een punt tegen Laurens Tromer, maar die partij ging met 3-2 verloren. In de andere partijen waren de Zoetermeerders veel sterker.


Vlak voor de winterstop won Taverzo in Wateringen ook al met 1-5. Toen zorgde Casper ter Lüün voor het enige Westlandse punt.

Salamanders staat momenteel op de vijfde plek en hoopt die te kunnen behouden, omdat dat de beste uitgangspositie oplevert in de play-downs. 

Alle uitslagen:

Eredivisie
Taverzo - Salamanders 5-1

Derde divisie A
Smash Monster - SVE 3 9-1

Derde divisie B
HTTV-070 - Salamanders 2 n.n.b.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS