Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sander Zuyderwijk verkozen tot lijsttrekker VVD Westland

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 18 september 2017 22:05

Foto: Facebook


Gemeenteraadslid Sander Zuyderwijk (45) is door de leden van VVD Westland maandagavond verkozen tot lijsttrekker voor die partij in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Eerder liep een dergelijke bijeenkomst uit in een ruzie met de leden toen het bestuur Naaldwijker Zuyderwijk naar voren schoof als kandidaat-lijsttrekker. Het bestuur is toen opgestapt.

De andere kandidaten voor het lijsttrekkerschap waren de huidige fractievoorzitter Pieter Varekamp en wethouder Peter Ouwendijk. De uitslag van de stemming was: Zuyderwijk 23, Varekamp 12 en Ouwendijk 3.

Inmiddels is er ook een nieuw bestuur gekozen dat wordt gevormd door Matth Elema, Rob Bouman, Piet Vijverberg, Gerard Hofman, Marijke Verbree, Chantal van der Spek en Claudia Zuidhoek.

De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Op dit moment heeft de VVD in Westland vier zetels. Op www.wos.nl/GR2018 is precies te volgen welke partijen mee willen doen met de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en wie bij welke partij de lijst gaat trekken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS