Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Schietpartij in Ter Heijde blijkt toch geen schietpartij

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 9 november 2017 12:51

Foto: Regio15


De onduidelijkheid rond de schietpartij in Ter Heijde is alleen maar groter geworden, nu er uit onderzoek blijkt dat er helemaal niet met een vuurwapen geschoten is. Een 51-jarige verdachte die zichzelf eerder op het politiebureau meldde, blijft verdachte, al is ook voor de politie lastig vast te stellen waarvan.

Vorige week rukte de politie massaal uit naar het kustdorp, na een melding van een schietpartij in de Piet Heinstraat. Getuigen vertelden agenten dat er meerdere keren geschoten was. Er werden evenwel geen gewonden noch schades aangetroffen. Het arrestatieteam van de politie doorzocht een woning in de straat, maar trof daar niemand aan.

Volgens de politie gaat het onderzoek onverminderd door. De districtsrecherche Delft-Westland is nog steeds op zoek naar getuigen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS