Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Schipluidenaar maakt muzikaal eerbetoon aan bergers

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 16 oktober 2019 14:16

Foto: Dennis van Schie


Will Keeris uit Schipluiden heeft een muzikaal eerbetoon aan alle bergers van Nederland uitgebracht: 'Takeltunes'. Zelf werkt hij bij Vreugdenhil Berging. "Ik was op YouTube op zoek naar liedjes over takelen en bergen en die bleken er niet in het Nederlands te zijn", zegt Keeris.

De Schipluidenaar schakelde onder meer de hulp in van muzikale vrienden uit Den Hoorn, de Maxima's. Die schreven de teksten en samen maakten ze vijf nummers. Het eerbetoon van Keeris is bedoeld voor 'de helden op de weg'. "Zij brengen je naar een veilige locatie waar je een schadeformulier kunt invullen en koffie kunt drinken en het verkeer kan weer door."


Wat volgens Keeris ook erg leuk is, is dat hij de opnames vanuit huis heeft kunnen maken. Naast de cd, zijn de nummers ook te beluisteren via een cassette. "Heel ouderwets, maar toch nog heel populair."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS