Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

AFGELAST Schrijfster Annejet van der Zijl in Monster

zaterdag 14 maart 2020
AFGELAST Schrijfster Annejet van der Zijl in Monster

UPDATE: Helaas is het bezoek van Van der Zijl aan Monster afgelast in verband met het coronavirus. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe datum.

Annejet van der Zijl, schrijfster van het Boekenweekgeschenk van 2020 en één van de populairste en best verkopende auteurs van Nederland, komt op zaterdag 14 maart naar Monster. Annejet is tevens schrijfster van boeken als Sonny Boy, Bernhard en De Amerikaanse prinses. Zij wordt door Jasper Henderson, hoofdredacteur van Lebowski Publishers, geïnterviewd in de Hervormde kerk.

Ze praten over het Boekenweekgeschenk, waar een bijzonder Westlands verhaal achter schuil gaat, een Amerikaans-Nederlandse liefdesgeschiedenis in tijden van onderdrukking en slavernij. Een verhaal over een onwettige liefde, van een bewoner van de Monsterse buitenplaats Geerbron, over een slavin en over de terugkeer naar zijn dorp waar hij burgemeester wordt.

Deze avond wordt georganiseerd door WestlandTheater De Naald, Westland Cultuurweb en Bibliotheek Westland, met medewerking van en in nauwe samenwerking met de Historische vereniging Monster - Ter Heijde en de Readshop.

Locatie: Hervormde Kerk, Kerkplein 1, Monster
Tijd: 20.00 uur
Prijs: € 10,00 inclusief consumptie.
Kaarten via www.bibliotheekwestland.nl

 

vr 10 apr 2020
Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS