Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sjaak Bral & friends voor Zeldzame Ziekte Fonds in De Naald

maandag 15 april 2019
Sjaak Bral & friends voor Zeldzame Ziekte Fonds in De Naald

Maandag 15 april treden Sjaak Bral & friends op in de theatershow Zij aan Zij in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Het belooft een muzikale avond met een vleugje magie te worden vol humor en muziek.

Sjaak neemt de volgende vrienden mee: The Clarks, Cesar Zuiderwijk en meestergoochelaar Lodewijk de Widt.

Met deze voorstelling wordt het Zeldzame Ziekte Fonds gesteund.
Zeldzame aandoeningen zijn vaak chronisch, progressief, zéér pijnlijk en meestal levensbedreigend. Per jaar overlijden circa 14.000 kinderen aan een zeldzame ziekte in Nederland. De problematiek die schuilgaat achter zowel patiëntjes als volwassen patiënten en hun familie is veelal onbekend. Met de opbrengst van de kaartverkoop kan het Zeldzame Ziekten Fonds ook een gezin uitnodigen dat te maken heeft met een zeldzame ziekte. Zij kunnen deze avond met hun gezin genieten van de show.

Locatie: WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3, Naaldwijk
Tijd: 19.30 uur
Prijs: € 100,00

di 25 jun 2019
Kamerkoor Cantabile Maassluis geeft in het kader van de Week van de Cultuur op dinsdagavond 25 juni een concert in het...
za 29 jun 2019
Zaterdag 29 juni vindt het Cultuurgala plaats in Theater Koningshof in Maassluis, georganiseerd door de Culturele Raad...
zo 30 jun 2019
Op zondag 30 juni speelt de coverband Dropbox tijdens Fort1881 Sunday Live in Hoek van Holland.
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS