Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Slotconcert Jong Talent Concours Maassluis

zaterdag 29 februari 2020
Slotconcert Jong Talent Concours Maassluis

De deelnemers die een prijs gewonnen hebben van het Jong Talent Concours Maassluis geven een slotconcert op zaterdagmiddag 29 februari in de Groote Kerk in Maassluis.

Meer dan 120 jonge getalenteerde muzikanten hebben deelgenomen aan het Jong Talent Concours Maassluis. De voorspeeldagen waren op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 februari in Theater Koningshof in Maassluis. Het concours met klassieke muziek telde twee categorieën: Categorie A is voor getalenteerde kinderen en jongeren van 8 t/m 18 jaar met meer dan gemiddelde aanleg voor hun instrument en categorie B voor kamermuziekensembles die bestaan uit studenten, studerend aan een Nederlands conservatorium.

Na dit concert ontvangen alle deelnemers aan het Jong Talent Concours Maassluis  inclusief de prijswinnaars het juryrapport en het certificaat van deelneming.

Locatie: Groote Kerk, Kerkplein 2, Maassluis
Tijd: 14.00 uur
Toegang gratis

za 27 jun 2020 t/m zo 28 jun 2020
Op zaterdag 27 en zondag 28 juni brengt Kinderkooor Westland de familiemusical Charlie en de Chocoladefabriek in De...
vr 10 jul 2020 t/m za 11 jul 2020
In Touch With Talents, dát is waar Masterfest in Wateringen voor staat. Na een succesvolle en uitverkochte eerste...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS