Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sportclub Monster heeft nieuwe voorzitter

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 26 februari 2020 12:38

Foto: De Borst en Barendse - Foto Sportclub Monster


Voetbalvereniging Sportclub Monster heeft vanaf 20 maart weer een voorzitter. Een speciale commissie heeft Ronald Barendse bereid gevonden die functie te gaan vervullen. Erik de Borst wordt vice-voorzitter.

Aanvankelijk zou Gerben Voois opvolger worden van de inmiddels gestopte Albert van Kessel. Voois trok zich kort voor de algemene ledenvergadering in oktober echter terug, nadat een ander bestuurslid kritiek op hem had geuit over zijn toekomstig functioneren.


Barendse is geen onbekende op sportpark Polanen. De 57-jarige Poeldijker voetbalde er vanaf de jeugd tot aan de senioren. Als bestuurslid heeft hij ervaring bij golfclub Ockenburgh.

Tijdens een algemene ledenvergadering wordt gestemd over de voordracht van de twee nieuwe bestuursleden. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich nog ruim een week melden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS