Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sporttalent

Sporttalent

Sport leeft in de regio! Daarom is er nu WOS Sporttalent, het wekelijkse sportprogramma dat lokale talenten helpt. Presentator Stefan van Eijk gaat iedere week op zoek naar jong talent dat zichzelf wil verbeteren. Samen met een ervaren speler traint hij het talent.

De nieuwe en oude uitzendingen van Sporttalent zijn hieronder terug te vinden.


Uitzending gemist

WOS Sport: Sportvrijwilliger WOS Sport: Sportvrijwilliger De verrassing van de eerste Sportvrijwilliger WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sport WOS Sport Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. WOS Sporttalent WOS Sporttalent Een reportage van een sport uit de regio. Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper... Sporttalent Sporttalent In Sporttalent gaan we elke aflevering een dagje mee met de topper...

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS