Archief

Sportverenigingen Maassluis-West willen gesprek met wethouder

Zeven sport- en culturele verenigingen in Maassluis-West hebben het college van B en W laten weten dat zij ontstemd zijn over de gang van zaken met betrekking tot een "groots plan voor nieuw sportcomplex in Maassluis". Zij hebben dat aangekaart in een brief aan het college en de gemeenteraad.

Hun verbazing zit vooral in het feit dat het plan van het duo Malipaard en Gudde is ontwikkeld zonder dat de verenigingen in de Steendijkpolder daarbij betrokken zijn. Zij vinden het onbegrijpelijk dat zij de plannen uit de pers hebben moeten vernemen.



Op initiatief van MSV '71 is er een overleg geweest met de volgende zes verenigingen: Allez Tirer, Evergreen, VTM, AV Waterweg, Muziekgebouw en Gophers. Zij willen nu dat de wethouder Sport en Recreatie de regie neemt bij de verdere uitwerking van "deze snode plannen, waar verenigingen nu het slachtoffer van zijn geworden."

Vanwege de "zeer grote onrust onder de vele leden", willen de zeven organisaties een overleg met de wethouder om het standpunt van B en W te vernemen.

Categorieen:
Maassluis Politiek