Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Sportvrijwilliger

De sportvrijwilliger van het jaar 2017 is Jan Middendorp van KMD. Hij kreeg hiervoor meer dan 3.000 stemmen uit de regio Westland.


Jan Middendorp (KMD)
Hij is al jaren vrijwilliger bij KMD en door de waslijst aan werkzaamheden die hij op KMD verricht is hij één van de belangrijkste krachten die de vereniging draaiende houden. Twee maanden geleden heeft Jan een speldje gekregen voor zijn 25 jarig jubileum als vrijwilliger bij de club. Daarnaast is Jan ook nog eens al 15 jaar lang bestuurslid Algemene Zaken.
Jan is ook actief in verschillende functies binnen de ICT-, Bar- en Keuken-commissie. Zo werkt hij o.a. de standen, uitslagen en kleedkamerindeling bij op de website en is hij de inkoper van de vereniging.

Mirjan den Drijver (ZV Westland)
Mirjan den Drijver is zelf goed voor meerdere medailles in het zwemmen, maar ook enthousiast vrijwilligster voor zwemvereniging ZV Westland. Mirjam regelt en is verantwoordelijk voor de PR van de vereniging. Mirjan is de spil van de vereniging omtrent de PR en Sponsoring.
Daarnaast is actief met bezig met werven van nieuwe leden. Ook verzorgt zij jaarlijks een violen verkoop actie voor een gezamenlijk funkamp voor de jeugd.

Trudie van Giesen (SV Honselersdijk)
Trudie van Giesen is al sinds jaar en dag vrijwilligster op S.V. Honselersdijk. Zij verdient het absoluut om eens in het zonnetje te worden gezet.
Trudie is met ziel en zaligheid betrokken bij de jeugd van de club en houdt zich bezig met allerlei activiteiten. Ook staat ze haar mannetje met de wat minder leuke gesprekken op de club als hoofd van het coördinatoren orgaan.

Winnaar 2016
Vorig jaar ging de prijs naar Theo Bruggeling. Theo Bruggeling is al ruim 75 jaar wekelijks actief als vrijwilliger bij Sportclub Monster.


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS