Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Spugende man aangehouden na ongeluk Maasdijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 14 oktober 2019 12:05

Foto: District8


De politie heeft zondagavond een 23-jarige man uit Zaltbommel aangehouden na het ongeluk tussen een peperdure Lamborghini en busje van een beveiligingsbedrijf op de kruising Pettendijk/Lange Kruisweg in Maasdijk. De man zou een 30-jarige vrouw meerdere keren hebben bespuugd.

De auto's kwamen rond 21.15 uur met elkaar in botsing. Na het ongeluk ontstond een woordenwisseling tussen de 30-jarige bestuurster en de inzittenden van meerdere voertuigen, die deel uitmaakten van een trouwstoet. Het kwam zo ver dat de vrouw meerdere keren in haar gezicht werd gespuugd. Zij is ter controle nog meegegaan naar het ziekenhuis. De man zit nog vast.

Mensen die getuige waren van het ongeluk, worden opgeroepen zich te melden bij de politie. Dat kan via het nummer 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS