Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Stage

Stage

Het programma voor, door en met bands uit de regio en soms daarbuiten. De bands gaan met hun billen bloot middels een eigenzinnig interview en een akoestisch optreden. Iedere tweede vrijdag van de maand kan een band ook elektrisch musiceren en soms ook de vierde.


 


Iedere week is er een andere band en als er geen bands zijn, geen nood, want dan zorgt Kees voor een herhaling uit de gigantische bibliotheek van akoestische sets, die hij intussen opgebouwd heeft.


 


Ook zijn er regelmatig mini-concerten te beluisteren van de groten der aarde en wordt er muziek gedraaid van demo-cd’s. Kortom, het programma voor de muziekliefhebber en jij zit op de eerste rij.

Wil jij met jouw band in Stage optreden? Of lijkt het jou leuk om een keer mee te presenteren en jouw favoriete muziek aan- en af te kondigen? Stuur een mail naar stage@wos.nl!  

Presentator:
Kees Visser
Genre:
Muziek
Tijdschema
Vrijdag
  • 20:00 t/m 22:00
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS