Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Staking treft ook vervangend vervoer Hoekse Lijn

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 15 maart 2019 15:02

Foto: Bas Booister


De bussen van de RET die als vervangend vervoer dienen voor de metro op de Hoekse Lijn, rijden aankomende maandag pas vanaf 07.06 uur de garages uit. Dat heeft alles te maken met een staking van buschauffeurs. Het kan dus flink langer duren voordat reizigers in Hoek van Holland en Maassluis richting Schiedam kunnen en vice versa.

De chauffeurs staken omdat ze bezorgd zijn over het verhogen van de AOW-leeftijd, terwijl ze een zwaar beroep hebben. De RET staat niet achter de staking, omdat hierdoor reizigers worden gedupeerd. Wel begrijpt de RET de zorgen van de chauffeurs.

Overigens rijden de bussen van vervoerder Connexxion wel, zo staat te lezen op de website van het vervoersbedrijf dat actief is in onder meer de regio Haaglanden. Ook de Fast Ferry vaart gewoon voor 07.06 uur.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS