Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Startschot voor reconstructie Burgemeester Elsenweg

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 8 maart 2019 12:11

Foto: Roel Batelaan via Twitter


De voorbereidingen waren al in volle gang, maar vrijdag is ook daadwerkelijk het startsein gegeven voor de reconstructie van de N213 (Nieuweweg/Burgemeester Elsenweg) tussen Poeldijk en Naaldwijk. Tijdens de bijeenkomst Slim Bereikbaar Westland bij Royal FloraHolland drukten gedeputeerde Floor Vermeulen, de Westlandse wethouder Pieter Varekamp en financieel directeur David van Mechelen van Royal FloraHolland daarvoor symbolisch op een grote rode knop.

De weg langs de bloemenveiling wordt dit jaar flink aangepakt. Het aantal rijstroken wordt verdubbeld van 2×1 naar 2×2. Daardoor moet de doorstroming voor het verkeer verbeteren en zou de weg ook veiliger worden. Daarnaast wordt de rotonde bij de Bosweg aangepast met onder meer een vierde tak en komt onder die rotonde ook een tunnel voor fietsers.

Tot en met mei zijn er voornamelijk werkzaamheden aan kabels en leidingen, daarna begint de daadwerkelijke uitvoering van de reconstructie. Naar alle verwachting is het werk begin 2020 klaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS