Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Steeds meer horeca in winkelcentrum Koningshoek

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 11 juli 2019 14:10

Foto: Facebook Koningshoek


Sinds de heropening van Koningshoek vorig jaar komen er steeds meer horecagelegenheden bij in het winkelcentrum in Maassluis. Werd eerst gestart met een koffiehoek bij de Hema, bakkerij Rodenrijs en koffiezaak Doppio, kwamen daar later nog frietzaak Pommies en New York Pizza bij. Wederom dienen zich twee nieuwe horecagelegenheden aan.

Het gaat om twee restaurants. Los Porteros dat vooral gericht is op Spaanse Tapas en Jofel Eten & Drinken dat gerechten maakt met Aziatische invloeden. Het tapasrestaurant opent de deuren waarschijnlijk in augustus, Jofel doet dat, als alles goed verloopt, in september.


Er is nog wel een aantal lege plekken in het winkelcentrum. Zo sloten onlangs bloemenwinkel Niek Schaper en sneakerwinkel Sneakable de deuren. Het merendeel van de winkelruimtes is echter verhuurd.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS