Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Steeds vaker diefstal van autospiegels

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 20 juni 2019 15:24

Foto: Archieffoto


De diefstal van autospiegels in Westland blijft toenemen. Nadat dieven eerder hun slag al sloegen in De Lier, Naaldwijk en 's-Gravenzande, was het deze week raak in Maasdijk. Op de Van den Rijnstraat werden de spiegels van een BMW vakkundig losgehaald en meegenomen, zo is op beelden te zien. En dat bleek niet de enige auto te zijn in het dorp.

Criminelen hebben het vooral gemunt op de duurdere automerken; naast BMW gaat het ook om bijvoorbeeld Mercedes, Audi en Jaguar. Waarom ze de spiegels willen hebben? "Waarschijnlijk om ze te verkopen", denkt een woordvoerster van de politie-eenheid Den Haag.

Hoewel de spiegels op het eerste gezicht weinig waarde hebben, geeft een medewerker van een Mercedesdealer in Naaldwijk een heel ander beeld: "Eén spiegel kost al gauw 350 tot 400 euro exclusief btw." 

De diefstallen zijn deze maand begonnen, onduidelijk is nog wie erachter zit. Wie tips heeft kan contact opnemen met de politie: 0900-8844.

Bekijk hieronder camerabeelden van de diefstal van spiegels in Maasdijk:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS