Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Stichting organiseert inzamelingsactie voor uitwisselingsproject

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 17 februari 2020 08:19

Foto: schoolgebouw in partnerstad


In Maassluis is voor twaalf leerlingen een inzamelingsactie gestart voor een uitwisselingsproject met leerlingen uit partnerstad Kézdivásárhely in Roemenië. De leerlingen gaan naar het land toe om om kennis te maken met de cultuur en het land. Ook is het de bedoeling dat de Roemeense leeftijdsgenoten naar Maassluis komen.

De organisatie daarvoor is rond, er ontbreekt alleen nog het geld. Vandaar dat er voor dit project een crowdfundingsactie is gestart. De actie is opgezet door de Stichting Maassluis Partnerstad Kézdivásárhely

Sport en kunst staan tijdens de uitwisseling centraal. De stichting hoopt eind maart het geld bij elkaar te hebben en roepen particulieren en bedrijven op om geld te doneren. Meer informatie is te lezen op www.maassluiskezdi.nl.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS