Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Stolwijk wint halve marathon in Midden-Delfland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 16 februari 2020 16:41

Foto: Archief WOS


De Midden-Delfland Halve Marathon is zondagmiddag gewonnen door Maikel Stolwijk (Leiden Atletiek). Hij kwam in het centrum van Maasland na 1.15.28 over de eindstreep. Nummer 2 was René de Lange (De Koplopers), die 1.21.27 nodig had. Het brons was voor Lierenaar Arco Poot in 1.23.19.

Bij de vrouwen zegevierde Loes van Loenen uit Delft, in 1.31.18. Achter haar legde Annemarie Dijksman (AV Waterweg) beslag op het zilver. Zij kwam in 1.45.32 over de finish. 

De wedstrijd over 10 kilometer werd gewonnen door Yoram Polak van het Rotterdamse PAC. Met 34.13 had hij een ruime voorsprong op Peter Pollemans uit Hoek van Holland (38.01).
Ook bij de vrouwen was er sprake van een afgetekende overwinning. Rose Enthoven (Loopgroep PK) finishte in 42.38. Annemarie Noordam (Ophorstrunners) werd tweede in 46.17.

Het was overigens de eerste keer dat de wedstrijd op zondag werd gehouden. De organisatie deed dat om meer deelnemers en vrijwilligers te trekken. Of ze daarin geslaagd is, is nog niet duidelijk. Er deden in Maasland zo'n 200 deelnemers mee. Door het slechte weer kwamen echter veel voorinschrijvers niet opdagen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS