Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Storing in tv-signaal Caiway

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 12 september 2019 08:10

Foto: WOS


Een aantal klanten van Caiway kan donderdagochtend geen televisie kijken. Op sociale media klagen inwoners van onder meer Den Hoorn, Maasland, De Lier en Maassluis dat er geen signaal is.

Caiway laat weten: 'Vanwege een storing met nog onbekende oorzaak kunt u op dit moment storing ervaren met de werking van onze diensten in de omgeving van het Westland, Schiedam en Midden-Delfland. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.'

De storing blijkt te zijn ontstaan bij graafwerkzaamheden door een externe partij. Daarbij is een breuk ontstaan in het glasvezelnetwerk. Monteurs zijn ter plaatse om de verbinding te herstellen.

Update 13.55 uur:
Caiway meldt dat de storing voorlopig nog aanhoudt. Dit kan betekenen dat klanten ook in de namiddag en avond nog geen internet, tv en telefonie hebben. Monteurs werken aan een oplossing.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS