Archief
archief

archief

Stormschade door harde windstoten valt mee

Het heeft zaterdag flink gewaaid in onze regio. Langs de kust kwamen windstoten voor van meer dan 90 kilometer per uur. Die windstoten hebben voor ongemakken gezorgd. Zo waaide aan de Middel roekweg in Naaldwijk een flinke boom om. De brandweer moest er aan te pas komen om de boom van het fietspad af te halen en in stukken te zagen.

Ook op veel bouwplaatsen is overlast door de storm geweest. Op de Dijckerwaal, waar momenteel huizen worden gebouwd, vloog veel losliggend bouwmateriaal door de lucht. De wind kreeg vat op piepschuimplaten en ander materiaal. Op de Zandheuvelweg in Naaldwijk is een gevelplaat losgeraakt. Daarvoor werd de brandweer opgeroepen.

In Maassluis kwamen gevelplaten naar beneden. Dat gebeurde op de P.C. Hooftlaan. Ook daar is de brandweer in actie gekomen.

Vanwege het ruige weer werden activiteiten aangepast of afgelast. Zo ging de braderie op het Brinkplein in Hoek van Holland zaterdag niet door. De Beach Cleanup Tour langs de kust werd aangepast om de veiligheid voor de deelnemers te garanderen.

Categorieen:
Naaldwijk Maassluis 112