Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Stormschade door harde windstoten valt mee

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: zondag 11 augustus 2019 11:03

Foto: archief


Het heeft zaterdag flink gewaaid in onze regio. Langs de kust kwamen windstoten voor van meer dan 90 kilometer per uur. Die windstoten hebben voor ongemakken gezorgd. Zo waaide aan de Middel roekweg in Naaldwijk een flinke boom om. De brandweer moest er aan te pas komen om de boom van het fietspad af te halen en in stukken te zagen.

Ook op veel bouwplaatsen is overlast door de storm geweest. Op de Dijckerwaal, waar momenteel huizen worden gebouwd, vloog veel losliggend bouwmateriaal door de lucht. De wind kreeg vat op piepschuimplaten en ander materiaal. Op de Zandheuvelweg in Naaldwijk is een gevelplaat losgeraakt. Daarvoor werd de brandweer opgeroepen.

In Maassluis kwamen gevelplaten naar beneden. Dat gebeurde op de P.C. Hooftlaan. Ook daar is de brandweer in actie gekomen.


Vanwege het ruige weer werden activiteiten aangepast of afgelast. Zo ging de braderie op het Brinkplein in Hoek van Holland zaterdag niet door. De Beach Cleanup Tour langs de kust werd aangepast om de veiligheid voor de deelnemers te garanderen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS