Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Straatroof bij Albert Heijn in Naaldwijk

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: zaterdag 9 maart 2019 10:56


Een vrouw is vrijdagochtend door twee jongens beroofd van haar telefoon en portemonnee. Dat gebeurde rond 8.45 uur op de Potterslaan, het straatje tussen de Koningstraat en het parkeerterrein van de Albert Heijn in Naaldwijk.

In buurtapps is een signalement van de verdachten verspreid. Zij zijn 1.70 meter lang en hadden kort, zwart haar. Hun leeftijd wordt geschat op 15 jaar en hebben een Noord-Afrikaans uiterlijk. Een van de verdachten droeg een groene jas met gekleurde vakken en de ander droeg donkere kleding en een donkere rugtas.

Een saillant detail: twee dagen eerder (woensdag om 12.10 uur) was het ook al raak op de Potterslaan, maar toen bleef het bij een poging, zo valt te lezen in een appgroep. In die zaak ging het om twee jongens van 11 of 12 jaar met zwarte en rode jassen.

De politie heeft de zaken in onderzoek.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS