Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Straatroof na bankbezoek in Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 12 maart 2019 13:19


Er heeft afgelopen donderdag een straatroof plaatsgevonden in de omgeving van het Dennendal in Maassluis. Dat heeft de politie bij navraag door de WOS bevestigd. De dader heeft het slachtoffer aan het eind van de middag vanaf de ING-bank aan de Uiverlaan gevolgd tot aan het Dennendal.

Toen het slachtoffer het Dennendal opliep, werd uit de jaszak de portemonnee met geld gepakt. De dader haalde het geld er uit en gooide vervolgens de portemonnee weg. In een op beperkte schaal verspreide Burgernetmail, geeft de politie het volgende signalement van de dader: een Somalische man, tussen de 19 en 25 jaar oud, grijze joggingbroek, een zwarte jas en zwarte schoenen van het merk Nike.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook mensen met camerabeelden worden verzocht te bellen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS