Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Streven oplevering nieuwe Pijletuinenhof in zomer 2022

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 19 september 2019 21:16


Als alles volgens plan verloopt, zal de nieuwbouw op de locatie 'Pijletuinenhof' aan de Verdilaan in Naaldwijk in de zomer van 2022 in gebruik genomen kunnen worden. Het gaat om een complex van ongeveer 70 appartementen naast het gemeentehuis en recht tegenover het busstation.

Het complex, dat vanuit de lucht gezien een L-vorm krijgt, wordt in de kern acht verdiepingen hoog en kent daarnaast aflopende hoogten tot uiteindelijk drie of twee verdiepingen. Omdat het project niet binnen het geldende bestemmingsplan past, zal er eerst een ontwerpbestemmingsplan gemaakt moeten worden.

Globaal gezien zal het beoogde complex onder meer bestaan uit 20 procent sociale huurwoningen en 15 procent bereikbare koop- of huurwoningen. Een groot deel van de appartementen zal levensloopbestendig worden gebouwd. Onder het gebouw komt een half verdiepte parkeerkelder.
Tussen het gemeentehuis en de nieuwe Pijletuinenhof blijft er een doorgang naar het Verdipark.

Onder voorbehoud van onder meer de juridisch-planologische procedure, kan het bestemmingsplan in het derde kwartaal van 2020 worden vastgesteld. Indien er geen beroep tegen het plan wordt ingesteld, kan de bouw eind 2020/begin 2021 starten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS