Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Supermarkt in Kwintsheul opent 30 mei

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: woensdag 31 januari 2018 18:50


Als alles volgens planning loopt gaat de nieuwe supermarkt van Kwintsheul woensdag 30 mei open. Het is voor het eerst dat een concrete datum wordt genoemd. Een paar weken geleden meldde wethouder Duijvestijn al, dat de Jumbo in week 22 open zou gaan.

De nieuwe Jumbo supermarkt vervangt de Albert Heijn die in 2012 afbrandde. De komende maanden wordt er onder meer nog gewerkt aan de inrichting, werving van personeel en er moeten afspraken worden gemaakt met leveranciers. Volgens de eigenaar wordt dit een snel proces.

"Normaal staat er voor het winkelklaar maken van een leeg pand bij Jumbo 36 weken, wij proberen het in zo'n twintig weken te doen", zegt ondernemer Edward Koornneef tegen mediapartner Omroep West.

De nieuwe supermarkt wordt met duizend vierkante meter een stuk groter dan de voormalige Albert Heijn van vierhonderd vierkante meter. Er komen in de Jumbo ook nieuwe voorzieningen, zoals een inpandig pinautomaat en een slijterij.

Over de nieuwe supermarkt is veel te doen geweest. Toenmalig burgemeester Van der Tak beloofde direct na de brand dat er binnen een half jaar een supermarkt het dorp zou zijn, maar dit duurde dus uiteindelijk zes jaar. Ook waren er bij omwonenden klachten over de afmetingen van de supermarkt. Dit leverde de ondernemer en gemeente veel kritiek op van Heulenaren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
DON Feestweek
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS