Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

SV Den Hoorn wint eerste competitiewedstrijd

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2019 17:39

Foto: SV Den Hoorn


De voetballers van SV Den Hoorn hebben hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen van CVV Zwervers. In de uitwedstrijd in Capelle aan den IJssel werd het 1-3.

Tijdens de eerste helft hadden de Zwervers het moeilijk om onder de druk van Den Hoorn uit te komen. Desondanks lag het tempo aan het begin van de wedstrijd laag. Marcley Manuela wist na acht minuten het eerste doelpunt voor Den Hoorn te scoren. Die 0-1 werd tevens de ruststand.

 
Ook in de tweede helft bleef Den Hoorn overwegend de baas. Al in de eerste minuut na de rust wist Dominique da Cruz het tweede doelpunt voor Den Hoorn te scoren. Ondanks dit mooie begin in de tweede helft moesten de spelers van Den Hoorn wel oppassen dat ze de bal niet te veel aan de tegenstanders kwijtraakten.

Nadat Manuela gewisseld was voor Tim de Kok, maakte die binnen vijf minuten de 0-3 voor Den Hoorn. Die stand leidde vervolgens tot minder scherpte bij de bezoekers. Het gevolg daarvan was dat de Zwervers vlak voor het einde nog een doelpunt konden maken. De eindstand werd daarmee 1-3 voor SV Den Hoorn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS