Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Taakstraffen voor zware mishandeling in 's-Gravenzande

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 1 februari 2019 11:52

Foto: Signbiblio


Drie Haagse jongeren zijn donderdag veroordeeld tot taakstraffen voor een zware mishandeling op 7 juli 2017. Tijdens de feestweek van 's-Gravenzande werd een toen 18-jarige Heulenaar door drie (toen nog minderjarige) jongens onder meer tegen zijn hoofd geschopt.

De verwondingen waren zo ernstig dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Daar bleek dat hij een hersenschudding had opgelopen. De mishandeling werd gefilmd en verscheen een dag later op videosite Dumpert.


De twee oudsten, nu 18 en 19 jaar, zijn schuldig bevonden voor poging tot zware mishandeling en openlijke geweldpleging en moeten respectievelijk 150 en 80 uur werkstraf uitvoeren. De 19-jarige krijgt daarnaast een leerstraf van 80 uur opgelegd. De jongste van het drietal staat een taakstraf van 30 uur te wachten.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS