Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Team Westland pakt in voor reis naar de Tourmalet

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 11 juni 2019 16:20


Een van de grootste goede doelenacties in onze regio staat weer voor de deur. Over ruim een week beklimmen tientallen wandelaars en honderden fietsers de Tourmalet in Frankrijk, om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar en de behandeling van kanker.

Vier vrachtwagens vol levensmiddelen, koffers, fietsen en nog veel meer vertrekken woensdagochtend naar Zuid Frankrijk. Een flinke logistieke klus, want het aantal deelnemers is toegenomen terwijl het aantal vrachtwagens gelijk is gebleven. "We laden wat economischer", zegt voorzitter Dirk Huis.

De kunst is om al het fruit gescheiden te houden. Appels mogen niet bij bananen. Het fruit produceert namelijk ethyleen en rijpt daardoor sneller. "Dat zijn dingen die je in de loop der jaren leert", aldus Huis.

Woensdag 19 juni wordt voor alweer de vierde keer de Tourmalet in de Pyrenee├źn bedwongen. Eerder was Team Westland actief op de Alpe d'Huez, maar de club zocht een nieuwe uitdaging. Vorig jaar waren alle acties goed voor ruim een miljoen euro


WOS Media is erbij
Alle verrichtingen van Team Westland zijn ook dit jaar weer uitgebreid te volgen op WOS TV. Komend weekend wordt opnieuw vooruitgeblikt en volgende week is dagelijks een nieuw verslag te zien. De uitzendingen kun je ook terugkijken op WOS.nl.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS