Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Telefoonstoring KPN verholpen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 24 juni 2019 19:16

Foto: Signbiblio


De telefoonstoring bij KPN is maandag sinds 19.30 uur verholpen. Daarmee zijn noodnummers 112 en 0900-8844 weer bereikbaar. Ook de gemeentes Westland en Midden-Delfland, die vanaf de middag een tijd lang niet telefonisch bereikbaar waren, zijn weer te bellen.

De gemeente Westland had speciaal voor noodmeldingen de gemeentekantoren aan de Laan van de Glazen Stad en de Verdilaan in Naaldwijk tijdelijk opengesteld. Inwoners van Westland konden de gemeente verder ook bereiken via de website, mail, sociale media en Whatsapp.

Daarnaast waren buurtpreventen, boa’s, de reddingsbrigade en medewerkers van gemeentelijke diensten als gebiedsbeheer en de buitendienst herkenbaar op straat aanwezig. In geval van nood, konden zij contact leggen met de hulpdiensten.

De gemeente Maassluis en de gemeente Rotterdam (voor Hoek van Holland) hebben geen last gehad van de storing.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS