Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Televisiecarrière Lubach van de grond gekomen na show in De Naald

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 29 januari 2019 21:23

Foto: WestlandTheater De Naald


De televisiecarrière van komiek Arjan Lubach is van de grond genomen na een optreden in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Twee VPRO-medewerkers zagen zijn talent tijdens een optreden in dat theater en besloten hem een kans te geven, zo heeft hij bekendgemaakt in een brief aan acteur Pierre Bokma.

Bokma uitte kritiek op Lubach in maandblad HP/De Tijd. Hij vindt dat 'iedereen met een leuke babbel tegenwoordig voor een zaal gaat staan' en noemde Lubach als voorbeeld. Op televisie zou Lubach vermoedelijk leuker zijn dan in het theater, zo stelde Bokma.

Daarop schreef de Zondag met Lubach-presentator een open brief, waarin hij laat weten dat hij zeker twaalf jaar in het theater heeft gestaan voordat hij met televisie begon. Hij vindt de kritiek van Bokma - van wie hij overigens fan is - ongefundeerd en nodigt hem uit om eens bij een voorstelling te komen kijken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS