Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tennismarathon levert ruim 45.000 euro op voor ALS

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 23 juni 2019 09:30

Foto: Facebook TC Honselersdijk


De 24-uurs tennismarathon die vrijdag en zaterdag werd gehouden bij tennisclub Honselersdijk heeft 45.735,17 euro opgeleverd. Dat bedrag komt ten goede aan stichting ALS.

Zo'n 175 mannen en vrouwen, verdeeld over veertien teams tennisten vanaf vrijdagavond 19.00 uur tot zaterdagavond 19.00 uur op de banen aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat. Ook waren er optredens van dj's, koren zangers en een goochelaar. Tegen het einde was er nog een demonstratie van rolstoeltennis. Na het tennissen werd een kavelveiling gehouden.

ALS is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. Er zijn nog geen effectieve behandelmethoden voor. Het geld zal dus worden besteed aan beter onderzoek van de bestrijding van de ziekte.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS