Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tennissers LTC Naaldwijk spelen gelijk in Hoofddorp

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 22 april 2019 23:41

Foto: Archieffoto


In de eredivisie voor herenteams hebben de tennissers van LTC Naaldwijk op Tweede paasdag gelijkgespeeld tegen Healthcity Arnolduspark. In deze uitwedstrijd in Hoofddorp slaagden de Naaldwijkers er in om via de dubbels een 3-1 achterstand weg te werken.

In het eerste enkelspel moest Naaldwijk-speler Tim van der Horst buigen voor Germain Gigounon (6-1, 6-4). Clubgenoot Roy de Valk verloor vervolgens van Stefan Bergman (6-4, 6-4).
Daarna kon Max Houkes in een driesetter het eerste punt voor Naaldwijk scoren, in zijn partij tegen Stijn Pel (5-7, 6-3 en 5-7), waarna Arko Zoutendijk klop kreeg van Patrick Elias (6-2, 6-3).

Het eerste dubbel bracht het duo Roy de Valk/Arko Zoutendijk in het strijdperk tegen Stijn Pel/Ingmar Zwagerman. Het werd 1-6 en 4-6 voor de Naaldwijkers. Daarna zorgden Tim van der Horst/Max Houkes voor een overtuigende zege op Germain Gigounon/Patrick Elias, met de setstanden 2-6 en 1-6.
Eindstand Healthcity Arnolduspark-LTC Naaldwijk: 3-3.

Op zondag 12 mei is LTC Naaldwijk om 12.00 uur gastheer voor Nieuwerkerk.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS