Archief
signbiblio 5

signbiblio 5

Tennissers LTC Naaldwijk verliezen in Den Haag

De tennissers van LTC Naaldwijk krijgen nog een zware klus om zich in het debuutjaar te plaatsen voor de play-offs van de eredivisie. De Westlandse heren verloren zondag met 4-2 van Leimonias, waardoor het zakt naar de zesde plaats. Met alleen nog wedstrijden tegen koplopers Lewabo en Nieuwerkerk te gaan, lijkt de strijd tegen handhaving waarschijnlijker.

Vooraf waren de twee ploegen maar één punt van elkaar verwijderd op de ranglijst, waardoor de winnaar zich in de laatste twee wedstrijden nog zou kunnen richten op de play-offs en de verliezer juist naar degradatie moest gaan kijken.



Na de vier singlespartijen kon het in Den Haag nog alle kanten op. Voor Naaldwijk hadden Amadatus Admiraal en Roy de Valk hun partij gewonnen, terwijl Max Houkes en Tim van der Horst beiden in twee sets verloren. Daardoor stond het 2-2. Daardoor moest het aankomen op de twee dubbelpartijen.

Daarin bleek Leimonias de sterkste. De Valk en Arko Zoutendijk legden het in twee sets af tegen Yannick Ebbinghaus en Lennert van der Linden. Bij Houkes en Van der Horst kwam het tegen het duo Michel van der Goes/Bas van der Valk aan op een supertiebreak, omdat beide koppels één set hadden gewonnen. Deze ging echter naar de Hagenaars.

Categorieen:
Naaldwijk Westland Sport