Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tennissers LTC Naaldwijk verliezen in Den Haag

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 19 mei 2019 20:00

Foto: signbiblio 5


De tennissers van LTC Naaldwijk krijgen nog een zware klus om zich in het debuutjaar te plaatsen voor de play-offs van de eredivisie. De Westlandse heren verloren zondag met 4-2 van Leimonias, waardoor het zakt naar de zesde plaats. Met alleen nog wedstrijden tegen koplopers Lewabo en Nieuwerkerk te gaan, lijkt de strijd tegen handhaving waarschijnlijker.

Vooraf waren de twee ploegen maar één punt van elkaar verwijderd op de ranglijst, waardoor de winnaar zich in de laatste twee wedstrijden nog zou kunnen richten op de play-offs en de verliezer juist naar degradatie moest gaan kijken.

Na de vier singlespartijen kon het in Den Haag nog alle kanten op. Voor Naaldwijk hadden Amadatus Admiraal en Roy de Valk hun partij gewonnen, terwijl Max Houkes en Tim van der Horst beiden in twee sets verloren. Daardoor stond het 2-2. Daardoor moest het aankomen op de twee dubbelpartijen.

Daarin bleek Leimonias de sterkste. De Valk en Arko Zoutendijk legden het in twee sets af tegen Yannick Ebbinghaus en Lennert van der Linden. Bij Houkes en Van der Horst kwam het tegen het duo Michel van der Goes/Bas van der Valk aan op een supertiebreak, omdat beide koppels één set hadden gewonnen. Deze ging echter naar de Hagenaars.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS