Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tennistoernooi Bowling Westland ’t Loo Open in De Lier

za 13 jul t/m zo
21 jul
Tennistoernooi Bowling Westland ’t Loo Open in De Lier

Zaterdag 13 juli t/m zondag 21 juli wordt het Bowling Westland ’t Loo Open 2019 tennistoernooi gehouden. Er zal in de categorieën 2 t/m 8 getennist worden op het fraaie en oergezellige tennispark in De Lier.

Naast de sportieve strijd op de baan zijn er ook veel andere activiteiten om het tennis heen voor jong en oud. Zo kan je in de weekenden genieten van de overheerlijke maaltijden van de BBQ verzorgt door Bowling Westland, is er live muziek, feestavond met DJ Rob van Veen, een springkussen voor de kleintjes en kan TiM Fysio je spieren losmaken om lekker te kunnen tennissen.

Het toernooi staat in het teken van de zomervakantie en het is heerlijk relaxt en gezellig vertoeven op ‘Camping ’t Lootje’.

Locatie: t Loo, Veilingweg 20, De Lier
Voor informatie en tijden: www.ltc-tloo.nl/bowling-westland-open-toernooi/

zo 26 jan
Zondag 26 januari organiseert Karen Kwikkers een wandeling door Midden Delfland vanuit ‘Galierie Weerloos’ in...
za 01 feb
Zaterdag 1 februari organiseert de Natuuratelier Westland een Winterwandeling in Naaldwijk en omstreken. Aansluitend...
zo 02 feb
In deze tijd van het jaar denken velen dat er niets te zien is in de natuur. Niets is minder waar. De bomen en struiken...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS