Joyce Huis

Joyce Huis

The Hookers blijven winnen

En ook de vijfde competiewedstijd van dit seizoen eindigde voor rugbyclub The Hookers in een overwinning. Op eigen terrein aan de Rondgang in Hoek van Holland werden de Oisterwijk Oysters zondagmiddag met 53-22 verslagen.

De Hoekenezen moesten het deze keer stellen zonder Zibolis en Ciakas, die dit weekeinde voor Litouwen een interland speelden. In de eerste helft konden de Oisterwijkers lang in het spoor van de thuisploeg te blijven. Tot aan de rust was het verschil steeds maximaal 9 punten. De ruststand was 24-15.

Direct na de rust kwam Oisterwijk zelfs terug tot 24-22. Daarna was het echter alleen 'de Hoek' wat de klok sloeg, want er kwam een eindstand van 53-22 uit de bus.

Na vijf competitiewedstrijden in de 1e klasse staan de Hoekenezen op de tweede plaats in de tussenstand. Koploper is Eemland met 25 punten, The Hookers hebben er 24 en Groningen staat derde met 21 punten.