Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Thema 'WOW' bij Varend Corso blijkt 'te abstract'

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 4 augustus 2019 15:36

Foto: Hans Hoogerwerf


Hoewel het er niet minder druk door lijkt te zijn geweest, heeft de organisatie de plank wel misgeslagen als het gaat om het thema van dit jaar bij het Varend Corso. Althans, dat laat artistiek coördinator Hans Hoogerwerf weten tijdens een gesprek met verslaggever Ton Kolmeijer op WOS Radio. Volgens hem is het thema 'WOW' te abstract.

Hoogerwerf: "Ik zeg niet dat we een slecht corso hebben, maar 'WOW' is een te abstract begrip gebleken. Heel eerlijk, soms sla je de plank een klein beetje mis. Er zitten prachtige boten bij waar ik wel een wow-factor zie, maar WOW is voor ons publiek en onze deelnemers te abstract geweest."

Volgend jaar gaat de organisatie dan ook voor een iets concreter thema, namelijk 'It's Showtime!' Om er voor te zorgen dat niet iedereen dezelfde boot maakt, worden er diverse 'moodboards' geproduceerd om de deelnemers te helpen bij de invulling van hun boot in het nieuwe thema.

Hoogerwerf heeft dan ook goede moed voor volgend jaar: "Ik ben er van overtuigd, en daar mag je mij op afrekenen, dat hier volgend jaar iemand staat die zegt: 'Dit was WOW!'"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS