Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Thuiszitters gaan massaal naar buiten

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: woensdag 18 maart 2020 16:18


Wat doe je als je niet naar je werk kunt, je een paar stuiterende kinderen thuis hebt zitten en alle Netflixseries al zijn uitgekeken? Dan ga je een frisse neus halen. Mocht je de komende dagen naar de pier in Hoek van Holland, het Staelduinse bos in 's-Gravenzande of de Zandmotor in Monster gaan, dan ben je waarschijnlijk niet de enige.

Op deze, maar ook andere locaties zijn de laatste dagen veel mensen aan het wandelen, fietsen en hardlopen. Niet alleen vanwege de aarzelende eerste lentedagen, maar ook vanwege de coronamaatregelen. Bioscopen, musea en sportclubs zijn dicht, dus mensen zoeken een alternatieve locatie om hun vrije tijd in door te brengen.

Hoewel een frisse neus halen voor veel mensen geen kwaad kan, is het toch verstandig om je ook in natuurgebieden te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Houdt dus ook buiten anderhalve meter afstand van elkaar, hoest en nies in je elleboog en blijf binnen als je griepklachten hebt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS