Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tijdelijk geen voertuigen met pont Maassluis-Rozenburg

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 10 februari 2020 17:25

Foto: Hans van Haaren


Vanwege het onstuimige weer konden motorvoertuigen de veerpont tussen Maassluis en Rozenburg maandagmiddag niet gebruiken. Wegens het hoge water kon de klep niet vlak komen te liggen, waardoor het voor voertuigen niet goed mogelijk was de pont af te komen. Naar verwachting kan de veerpont nog deze maandagavond de voertuigen weer meenemen.

Maassluis heeft al een aantal dagen te kampen met hoogwater. Ook in de nacht van maandag op dinsdag wordt er een flinke hoogte verwacht. Rond 04.00 uur is het hoogtepunt, zo meldt de gemeente Maassluis, met 2.24 meter boven NAP.

Dit artikel is tot stand gekomen dankzij een tip. Heb jij ook een nieuwstip? Stuur die dan door naar nieuws@wos.nl of stuur 'm in via de 'tip ons'-knop op deze website of in onze app.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS