Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tips over zware mishandeling Wateringen gevraagd

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: woensdag 12 februari 2020 13:13


De politie hoopt een half jaar na dato op een doorbraak in de zaak van een zware mishandeling in Wateringen. Op donderdag 1 augustus, op de avond van Profronde Westland, werd een man voor zijn eigen huis afgeranseld.

Het slachtoffer was met wat vrienden en vriendinnen na afloop van de koers thuis aan het feesten. In de nacht van donderdag op vrijdag stond een voor het slachtoffer onbekende vrouw aan de deur die vroeg of zij binnen naar het toilet mocht.

Niet veel later bonkte een man op het raam. Toen het slachtoffer opende, kreeg hij direct een klap in het gezicht. Daarna ging de gewonde man naar buiten, waar hij door nog drie mannen tegen de grond werd geslagen. Het slachtoffer raakte knock-out en hield een gebroken neus en beschadigde voortanden aan het voorval over. Volgens de politie kwamen de verdachte uit de richting van café De Molenbar.

Wie meer informatie heeft over deze zware mishandeling, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Liever anoniem je verhaal kwijt? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS