Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tissink volgend seizoen trainer Valto

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 22 januari 2020 08:04

Foto: KNKV


Korfbalvereniging Valto heeft Mark Tissink gepresenteerd als hoofdcoach voor het seizoen 2020/21. De 35-jarige Krimpenaar wordt in De Lier de opvolger van Eric Geijtenbeek, die na twee jaar stopt.

Tissink is in het dagelijks leven werkzaam als verenigingsadviseur bij korfbalbond KNKV. Daarnaast is hij nu nog trainer bij het tweede van Fortuna in Delft, dat uitkomt in de reserve Korfbal League. Eerder was hij trainer bij Koag in woonplaats Krimpen aan den IJssel. "De ervaringen die ik bij Fortuna heb opgedaan hoop ik bij Valto in te kunnen brengen om zo met elkaar een nieuwe stap te maken in de ontwikkeling van de spelers", zegt Tissink. 


Valto speelt zowel op het veld als in de zaal in de overgangsklasse, het op twee na hoogste niveau in Nederland. Op het veld staat de ploeg derde, in de zaal zesde.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS