Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tjerk Bloem coacht ckc Maassluis rest van zaalseizoen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 20 januari 2020 07:09

Foto: Tjerk Bloem - Archieffoto Edwin Sonneveld


Het eerste team van korfbalvereniging ckc Maassluis maakt het lopende zaalseizoen af met Tjerk Bloem als trainer. Dat heeft de club zondag, een dag na de thuisoverwinning in de derby tegen ODO uit Maasland, bekendgemaakt. Hij moet de taken voorlopig waarnemen vanwege het onverwachtse vertrek van Robert Bras. 

Bloem speelde jarenlang zelf in het eerste team en nam na het seizoen 2017/18 afscheid. Hij werd direct na het vertrek van Bras benaderd en was bereid om te fungeren als interim-coach. Het is nog niet duidelijk wie er tijdens het veldseizoen voor de groep staat.


Bram kreeg eerder deze week te horen dat zijn aflopende contract na deze zomer niet wordt verlengd. Hij trok daar zijn conclusies uit en stapte per direct op. Maassluis staat momenteel bovenaan in de tweede klasse van de zaalcompetitie. Op het veld, in de eerste klasse, staat het puntloos onderaan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS