Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Toch afsluitende wedstrijd bij Flynth Westland Cup

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019 11:09


Hoewel Westlandia (zaterdag) al is uitgeroepen tot winnaar van de Flynth Westland Cup, speelt het zaterdag 22 juni toch nog een afsluitende wedstrijd. De organisatie heeft het eerste team van VV Naaldwijk, dat eerder door Westlandia in de kwartfinale werd uitgeschakeld, bereid gevonden als tegenstander te fungeren, waarna de cup toch kan worden uitgereikt. Dit laat At Schmidt namens het comité van het toernooi desgevraagd weten.

Eigenlijk zou Westlandia het in de finale opnemen tegen FC 's-Gravenzande. Maar die club verkiest de eindstrijd van het Haaglanden Voetbal Toernooi, die op precies dezelfde dag is geprogrammeerd, boven het Westlandse toernooi. En dus ontstond er een probleem voor de organisatie van de Flynth Westland Cup.

FC 's-Gravenzande-voorzitter Leo van der Lans liet eerder weten dat het een heel moeilijke beslissing is geweest. Hij hoopte dat er nog een andere datum gevonden kon worden voor de finalewedstrijd van de Flynth Westland Cup. Maar dat bleek volgens Schmidt niet haalbaar.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS