Archief
SV Den Hoorn 1

SV Den Hoorn 1

Toch geen huisartenpost op sportpark Den Hoorn

Het sportpark van SV Den Hoorn wordt toch niet in gebruik genomen als tijdelijke specialistische huisartsenpost. Dat heeft het Reinier de Graaf ziekenhuis eerder deze week besloten.

Op het sportpark aan de Zuidhoornseweg zouden mensen uit de regio Westland en Delft met een mogelijke coronabesmetting worden bekeken. Het sportcomplex ligt hemelsbreed op zo'n 500 meter afstand van het Reinier de Graaf. Nu is gekozen voor een locatie nog dichterbij het ziekenhuis.

De locatie die nu is gekozen is een afgesloten gedeelte van Revalidatiecentrum Basalt Delft, deze wordt maandag geopend. De ingang is aan het parkeerterrein van het Reinier de Graaf.

Op de coronahuisartsenpost wordt niet getest op Corona. Patiƫnten worden op deze post onderzocht, behandeld en indien nodig doorverwezen naar het ziekenhuis. Daarom is bewust gekozen voor een locatie dichtbij het ziekenhuis. De patiƫnten met niet-coronagerelateerde klachten worden tijdens avonden, nachten en weekenden verwezen naar Huisartsenpost Westland in Naaldwijk.