Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Toch voetbaldoeltjes voor Maasdijkse Luuk

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 4 juli 2019 11:17

Foto: Luuk spreekt raadsleden toe


Er komen tóch voetbaldoeltjes op het grasveld in het Inneveldthof in Maasdijk. Wethouder Leen Snijders heeft de Westlandse gemeenteraad laten weten, dat de doeltjes besteld worden. Dit is een mooi succes voor de 12-jarige Luuk, die begin mei het lef had om hiervoor te gaan pleiten in de raadszaal.

Voordat hij naar de Verdilaan in Naaldwijk ging, was Luuk de buurt ingegaan om handtekeningen te verzamelen. Zeker 54 buurtbewoners gaven hem helemaal gelijk en riepen de gemeente op twee goals neer te zetten.

Maar de ambtenaren adviseerden anders aan de wethouder. Er staan rondom het grasveldje geparkeerde auto's en gevels van woningen. Ervaringen op vergelijkbare locaties laten zien, dat een trapveldje veel overlast kan veroorzaken, zo was de reactie van gemeentezijde. De breed gedragen steun uit de wijk heeft toch de doorslag gegeven.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS