Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Trainer Janse op non-actief bij VDL Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 30 januari 2018 19:13

Foto: Archief WOS Media


De Maassluise voetbalclub VDL heeft hoofdtrainer Francis Janse (57) op non-actief gezet. "Er blijkt geen vruchtbare bodem meer te zijn voor een verdere samenwerking", motiveert de club. De coach en de clubleiding waren in december al overeengekomen dat de  verbintenis aan het einde van het seizoen zou stoppen.

Janse is bezig aan zijn eerste seizoen bij VDL. De club bezet momenteel de onderste plaats in de 2e klasse D van het zaterdagvoetbal.

Het bestuur had gehoopt dat met de ervaring van Janse een nieuwe stap kon worden gezet, maar na zes maanden moet helaas de conclusie worden getrokken dat vooral de chemie ontbreekt. "Wij hebben ons daarbij niet laten leiden door de tegenvallende prestaties. Bij de club staat teamspirit, saamhorigheid en een goede sfeer juist op de eerste plaats. Dat moet de basis zijn voor goede prestaties", stelt het bestuur.

De club neemt op korte termijn een beslissing wie het roer voorlopig overneemt. Binnen de Technische Commissie zijn in elk geval coaches aanwezig met de vereiste trainersdiploma's, zodat de vereniging te allen tijde aan de licentie-eisen van de KNVB kan voldoen.

"Het bestuur en de trainer geven tijdens de afwikkeling geen verder commentaar op de situatie", staat tot besluit in de bekendmaking.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS