Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Trainer Van der Voorn heeft veel zin in Dios

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 24 april 2019 14:45


De herenselectie van handbalvereniging Dios in Den Hoorn krijgt komend seizoen Johan van der Voorn (63) als nieuwe trainer/coach. Hij is daarmee de opvolger van Jules van der Donk, van wie eind november wegens teleurstellende resultaten afscheid is genomen.

De nieuwe Dios-trainer heeft zelf gedurende bijna 28 jaar gehandbald. "Altijd als keeper", zegt Van der Voorn, die het als speler bracht tot de eredivisie bij PSV. Als trainer was hij verbonden aan Delta Sport, Olympia en Dongen en ook was hij actief bij de trainersopleiding in Houten.

De in Den Bosch woonachtige Van der Voorn heeft al een proeftraining bij Dios verzorgd en ontmoette daar tot zijn voldoening "een beetje Brabantse sfeer". Tegen het pendelen ziet hij niet op: "Het is maar een uurtje rijden", bespiegelt de nieuwe trainer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS