Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Trouwen op corsoboot Poeldijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 22 februari 2016 11:28

Foto: SignBiblio


Stellen die op een bijzondere locatie willen trouwen, hebben de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven op het water tijdens het Varend Corso. De organisatie achter de corsoboot van Poeldijk zoekt vier stellen die tijdens het corso letterlijk in het huwelijksbootje willen stappen.

De organisatie loopt met dit plan vooruit op de mededeling van wethouder El Mokaddem in december, dat in Westland overal en altijd getrouwd kan worden. Hoewel de gemeenteraad het college vooralsnog terugfloot, verwacht de organisatie dat in het voorjaar een (positieve) beslissing wordt genomen. Mocht dat besluit er niet komen, dan wordt een ontheffing aangevraagd. Het officiële trouwmoment is overigens niet tijdens het varen, maar bij de start.

Gezocht wordt naar in elk geval één homo-koppel. Stelletjes die interesse hebben, kunnen zich tot zondag 3 april aanmelden via de website van corsoboot Poeldijk. De trouwerij is gratis en wordt voltrokken door een bekende Nederlander. Het Varend Corso wordt dit jaar gehouden op 5, 6 en 7 augustus.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS