Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Tuinbouw Ondernemersprijs valt weer buiten de regio

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 9 januari 2019 15:58


De Tuinbouw Ondernemersprijs is voor het zesde jaar op rij niet gewonnen door een Westlands bedrijf. Na Sion uit De Lier in 2013 ging de prijs elke keer naar een ondernemer van buiten de regio. Sinds woensdag mag Anthura uit Bleiswijk zich een jaar lang ambassadeur van de tuinbouwsector noemen.

Orchideeënkweker Opti-Flor uit Monster was één van de vier genomineerden, maar viel dus buiten de boot. "Vier bedrijven vielen op omdat zij op eigen wijze een bijzondere ontwikkeling doormaakten, waardoor zij niet alleen vandaag maar ook in de toekomst succesvol kunnen zijn", aldus de jury. "Het was voor ons niet eenvoudig om een keuze te maken, omdat het eigenlijk allemaal winnaars zijn. Deze ondernemers zijn met recht de 'parels' van de sector", voegt de jury eraan toe. 

Uiteindelijk viel de keuze dus op Anthura, onder meer vanwege de sterke internationale positie. Ook het feit dat het bedrijf veel bezig is met duurzaamheid en werknemers veel kansen krijgen om zich verder te ontplooien, speelde mee in de overweging van de jury.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS