Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Twee jaar geleden verloor Maassluis Petra en Gary

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 17 juli 2016 14:12

Foto: Tom van Bemmel


Verse bloemen en geregeld bezoekers bij de graven van Gary Slok en zijn moeder Petra van Langeveld op de algemene begraafplaats in Maassluis. Het is deze zondag precies twee jaar geleden, dat zij omkwamen bij een vliegramp in Oekraïne.

Voor de nabestaanden van de slachtoffers van vlucht MH17 is er een herdenkingsbijeenkomst in Vijfhuizen bij Haarlem. Bij de ramp zijn alle 298 inzittenden omgekomen. Op twee na zijn alle slachtoffers geïdentificeerd; van Gary is geen dna teruggevonden.

Om herinneringen aan Petra en Gary levend te houden heeft de gemeente Maassluis in september vorig jaar een gedenkplaat geplaatst bij een al eerder geplaatste herinneringsboom. De boom, een zilverlinde, heeft samen met de plaat een plaatsje gekregen in het park achter Theater Koningshof.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS